Communie, Lentefeest?

Die mijlpaal leg je natuurlijk graag vast!


Ik zet me graag op de wachtlijst voor 2024!

Jouw oogappel helemaal op zijn/haar best - dat wil je natuurlijk vastleggen als herinnering voor later. Want naast die grote mijlpaal is dit gewoon ook een moment waar je, als die kids dan later écht groot zijn, ook graag wat nostalgisch naar terugkijkt. Misschien zijn die melktandjes wel net plaats aan het ruimen voor grote-mensen-tanden. Of kijk je graag met weemoed terug op die laatste lagere-school-momenten vooraleer ze de poort van het middelbaar binnenstappen.

Communie Lentefeest TineK Photography Schilde
Communie Lentefeest TineK Photography Schilde
Communie Lentefeest TineK Photography Schilde
Communie Lentefeest TineK Photography Schilde
Communie Lentefeest TineK Photography Schilde
Communie Lentefeest TineK Photography Schilde

Klinkt dit herkenbaar?

"Mijn zoon staat eigenlijk helemaal niet zo graag op de foto...

Als ik met mijn camera nog maar in de buurt kom, gaan zijn handen al voor zijn gezicht of loopt hij weg."

"Als ik foto's van mijn dochtertje wil maken, gaat ze al

klaar staan in de meest geweldige poses. Of ze lacht haar tanden bloot

in de grootste tandpasta-smile... Weg spontaniteit ;-)

Communie Lentefeest TineK Photography Schilde
Communie Lentefeest TineK Photography Schilde
Communie Lentefeest TineK Photography Schilde
Communie Lentefeest TineK Photography Schilde
Communie Lentefeest TineK Photography Schilde
Communie Lentefeest TineK Photography Schilde

Ik ben Tine


Mama van 2 zalige kereltjes van 5 en 7. Da's druk en chaos soms maar vooral ook veel liefde ;-)


Ik hou er enorm van om de guitige blikken van je kind te vangen, maar omarm éven hard de boze momentjes of traantjes. Ik laat graag het kind in mij weer even naar boven komen door samen met jouw zoon of dochter op pad te gaan, samen te dansen, te lachen, zot te doen. 'k Laat me graag verwonderen door hun verhalen en gniffel achter mijn lens graag mee van hun kleine geheimpjes die ik probeer boven te halen...

TineK Photography Fotograaf Schilde