Hi! Ik ben Tine, mama van Stan en Vik en lief van Tom.


Geef mij maar zalige fietstochten, wandelen in de natuur, gezellige momentjes met familie en vrienden, lekker eten, een gin-tonicske af en toe en een goed boek in een lekker warm bad... En mijn fototoestel natuurlijk!


Mijn passie voor fotografie is ontstaan ergens tussen 2010 en 2014 tijdens mijn reizen naar Cambodja, Tanzania, Zuid-Afrika, Peru en Bolivië. Daarvoor kocht ik mijn eerste spiegelreflex en al snel was ik zo verkocht dat ‘k me meer en meer ging verdiepen in de technische kant om mijn foto’s nog mooier en sprekender te maken.

Toen al merkte ik dat, hoe intens ik ook kon genieten van de prachtige natuur, ik toch steeds meer aangetrokken werd door de schoonheid van mensen… Mijn fotoboeken staan dan ook vol van de schattigste kindjes en karaktervolle koppen…


Lang is die passie een hobby gebleven, maar wel eentje die uit zijn voegen barstte door opleidingen en veel zelfstudie. Eind 2020 begon het echter zo hard te kriebelen dat ik méér wilde doen met mijn beelden.


Ik zette de stap om mijn hart te volgen en werd fotograaf voor Boven de Wolken. Zó een mooi, warm en nobel doel, en zo fijn te voelen dat ik met mijn passie mensen kan helpen, mensen trots kan maken en mensen in het grootste verdriet toch een beetje gelukkiger kan maken…


Van daar uit werd de stap naar een eigen zaak een logische volgende keuze. Mensen gelukkig maken met mijn passie. Want ook - en zéker - in jullie grootste of meest alledaagse geluk wil ik héél graag jullie mooiste, grappigste, zotste, kleinste en grootste emoties vastleggen. Om te koesteren en nooit meer te vergeten.

TineK Photography Gezinsfotograaf Schilde Fotograaf Kinderfotograaf Familiefoto's
Picture by Kristien Mertens