FAQ

Welke kledij kiezen voor een gezins-/familieshoot?

Voor een gezins- of familieshoot kies je liefst kledij die een beetje op elkaar is afgestemd. Liever geen te drukke prints die elkaar overheersen, liever geen te dunne streepjes, ... Maar kies vooral iets waar je je goed in voelt! En misschien ook wel iets dat een beetje vuil mag worden (ja, ik zie jullie graag eens op de grond zitten of de kids in bomen klimmen ;-)

Hoe ziet een Day In the life eruit?

Ontspannen en helemaal zoals een gewone dag bij jullie er zou uitzien!
Maak je niet druk over rommel (die ligt er bij mij thuis ook, no worries), denk niet na over welke matchende kledij jullie moeten aandoen maar doe gewoon jullie ding. Ik probeer zoals een (bijna, niet helemaal mogelijk ;-) ) onzichtbaar vliegje jullie kleine en grote emoties vast te leggen - de fijne momenten maar ook de ruzietjes en het troosten erna - kortom alle dingen die jullie band uniek maken.

Wanneer krijgen we onze foto's?

Je krijgt een link naar de online galerij (met paswoord) met alle foto's binnen de 4 weken. In deze galerij kan je alle foto's downloaden, delen met familie en vrienden, je favorieten uitkiezen om in een album te laten verwerken of prints bestellen!

Hoeveel foto's krijgen we?

Dat hangt af van het type shoot dat je kiest. Ik ga voor kwaliteit boven kwantiteit en daarom kies ik de mooiste en beste foto's om jullie verhaal te vertellen. Moeilijk om daar vooraf een getal op te plakken...
Alle foto's krijg je wel in hoge resolutie, je hoeft dus niet te kiezen uit de hele reeks!