FAQ

Wat met slecht weer?

Helaas is de kans op regen in ons Belgenlandje niet onbestaande...
Ik bekijk de dagen voor de shoot uitgebreid het weerbericht. Is de kans op regen te groot dan overleg ik met jullie of we uitwijken naar een binnenlocatie dan wel of we de shoot verzetten.
Heb je de beelden nodig voor een speciale gelegenheid, boek je shoot dan zeker voldoende op voorhand zodat we voldoende uitloop-mogelijkheden hebben...

Waar gaat de shoot door?

Genoeg mooie plekjes om jullie gezinnetje op zijn best vast te leggen!
Hebben jullie de perfecte locatie zelf al gevonden, ideaal!
Heb je zelf geen idee waar we een shoot kunnen doen, dan doe ik een aantal voorstellen en zoeken we samen de perfecte plek uit!

Welke kledij kiezen voor een gezins-/familieshoot?

Kies vooral iets waar je je goed in voelt! En misschien ook wel iets dat een beetje (wasbaar) vuil mag worden (ja, ik zie jullie graag eens op de grond zitten of de kids in bomen klimmen ;-)
Op beeld is het ook wel fijn als jullie kledij een beetje op elkaar is afgestemd, maar lukt dat niet is dat zéker geen must. Ga er geen nieuwe kleren voor kopen!!
Let misschien wel een beetje op met drukke prints die elkaar overheersen en kies liever geen te dunne streepjes want dat kan een vreemd effect geven op de foto's...

Hoe ziet een Day In the life eruit?

Ontspannen en helemaal zoals een gewone dag bij jullie er zou uitzien!
Maak je niet druk over rommel (die ligt er bij mij thuis ook, no worries), denk niet na over welke matchende kledij jullie moeten aandoen maar doe gewoon jullie ding. Is dat in pyjama en met ongekamde haren? LOVE IT!
Ik probeer zoals een (bijna, niet helemaal mogelijk ;-) ) onzichtbaar vliegje jullie kleine en grote emoties vast te leggen - de fijne momenten maar ook de ruzietjes en het troosten erna - kortom al die dingen die jullie band uniek maken.

Wanneer krijgen we onze foto's?

Je krijgt een link naar de online galerij (met paswoord) met alle foto's binnen de 5 weken.
Voor een huwelijk of geboorte reken je best op 8 weken...

Hoeveel foto's krijgen we?

In de galerij kan je alle foto's bekijken die ik zorgvuldig voor jullie heb geselecteerd. Het aantal hangt af van het type shoot en de duurtijd die je kiest. Ik ga voor kwaliteit boven kwantiteit en daarom kies ik de mooiste en beste foto's om jullie verhaal te vertellen. Moeilijk om daar vooraf een getal op te plakken...

Afhankelijk van de shoot die je kiest, is een vast aantal beelden inbegrepen die je in hoge resolutie krijgt. Die kan je downloaden en zijn van perfecte kwaliteit om albums mee te maken, te laten uitvergroten,...
Daarnaast zie je in de galerij alle foto's met watermerk, die je kan downloaden in lage kwaliteit en dus niet geschikt zijn om fotoproducten mee te maken.
Wil je graag nog extra foto's of kies je meteen voor de hele galerij, dan kan dat uiteraard ook! Je betaalt dan 10 eur per extra foto of een vast bedrag voor de hele galerij.

Kan ik fotoproducten bijbestellen?

Uiteraard!
Ik werk samen met 2 heel kwalitaitieve fotolabo's die prachtige dingen maken! Foto-albums, uitvergrotingen,... kan allemaal.

Aan de galerij hangt een webshop waar je zelf je bestellingen kan plaatsen. Heb je daar vragen over, geef je die bestellingen liever aan mij uit handen of staat er net niet bij wat jij in je hoofd had, laat het me dan zeker weten en dan help ik je graag verder!