Gezin, familie, JULLIE...

Want die kleine momentjes verdienen grote herinneringen


ik boek graag een shoot!

- Time flies -

't Is een torenhoog cliché maar het klopt wel echt zó hard, toch? Je kinderen, die groeien als zot. Moet jij ook niet eens regelmatig met je ogen knipperen en zeggen "woow, die is echt weer zo gegroeid" of "amai, die kan ineens echt zoveel meer"...? Je bent zo hard bezig met jullie alledaagse leven, dat dat gevoel van groeien en veranderen je ineens kan overvallen... Terwijl net in die alledaagse dingen ook zoveel schoonheid zit, zonder dat je daar vaak stil bij staat.

Of je staat er wel bij stil, bij dat heerlijke knuffelmoment, bij de grootste schaterlach van je kleine deugeniet of die ene plakkerige zoen die je kapoen met veel liefde gaf, maar bleef liever in het moment dan te moeten zoeken naar die telefoon om er snel een foto van te maken...

Heerlijke momenten, maar voorbij voor je 't weet. Momenten om te koesteren, vast te pakken en in een doosje vol herinneringen te stoppen.

Gezinsfotografie TineK Photography Schilde
Gezinsfotografie TineK Photography Schilde
Gezinsfotografie TineK Photography Schilde

Voelt dit herkenbaar?

"Ik maak zelf heel veel foto's van de kinderen en mijn partner, maar zelf sta ik bijna nooit op foto. Als mijn kinderen later terugkijken naar foto-albums, lijkt het wel of ik er nooit bij was."

"De foto's die we van ons als gezin hebben zijn meestal super geforceerd. Mijn dochtertje gaat al klaar staan in de meest geweldige poses als ik mijn GSM of camera nog maar boven haal. Of ze lacht haar tanden bloot

in de grootste tandpasta-smile... En mijn zoon die loopt weg, want die vindt foto's die mama maakt maar niks."

Mia


“De fotoshoot was voor ons een heel bijzondere en intense ervaring.
Je was ook een topfotografe voor ons want we voelden ons direct op ons gemak bij jou. De foto's werden heel spontaan genomen.
Ik denk dat jij prachtig werk doet en heel veel mensen gelukkig maakt met zulke mooie fotografie. Dikke dankjewel voor deze ontroerend mooie reportage die een levenslange onvergetelijke herinnering zal blijven voor ons.”

01 / 02

Maar wij staan echt niet graag op de foto...


Snap ik! 'k Denk dat we zo met heel velen zijn...

Maar je kids stoppen niet met groeien, nooit ;-) En elke leeftijd heeft zo zijn eigenheden die je nooit wil vergeten, toch?


Als we samen op stap gaan, zal ik jullie bijna nooit vragen om naar mij of naar mijn lens te kijken. Op die manier kunnen jullie het meest genieten van het moment zelf in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Ik doe mijn uiterste best om jullie op jullie gemak te stellen en laat jullie niet aan jullie lot over. Hoe ik dat doe? Met hier en daar wat aanwijzingen en leuke opdrachtjes, en altijd met het oog op jullie te laten genieten van elkaar en van het moment. Samen knuffelen, samen spelen, dansen, lopen en lachen!


En hebben je kinderen soms even geen zin of vloeit er al eens een traantje? Ook dat hoort er helemaal bij!

Omarm de kleine imperfecties en kijk ook daarop later terug met zalige beelden van boze snoetjes, dikke tranen, troostende schouders of een uitgestoken hand... Want DAT is wat 'k jullie wil laten zien: jullie connectie, jullie immense liefde voor elkaar. Om later nog vaak naar terug te kijken en die heerlijke momenten helemaal opnieuw te beleven en te koesteren voor het leven.

Gezinsfotografie TineK Photography Schilde
Gezinsfotografie TineK Photography Schilde

Praktische info en prijzen


Een standaard fotoreportage duurt 1 uur en boek je voor 195 eur (excl. digitale beelden, zie pakketten).


Spontane foto's met je gezin of de hele familie, een zwangerschapsshoot of koppelshoot, foto's met die zotte vriendenbende of gewoon jij die een momentje voor jezelf verdient? Kan allemaal!


De shoot gaat door op een locatie naar keuze. In een park, een bos of een plekje dat jullie nauw aan het hart ligt... Heb je zelf geen inspiratie, dan zoeken we samen naar een leuke plek!


Ga ervan uit dat ik op die tijd van een groep tot 12 mensen voldoende gevarieerde foto's kan nemen. Toch een grotere groep? Contacteer me dan even voor de mogelijkheden.

Verplaatsingen zijn inbegrepen tot 40km (heen en terug) vanuit Schilde. Voor extra km's betaal je 0,42 eur/km.

Parkeerkosten of toegangstickets die nodig waren om de opdracht te kunnen uitvoeren, zijn niet inbegrepen en worden na de shoot aangerekend.


Op alle shoots zijn de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy van toepassing.

Nadat ik de betaling van 195 eur (shootfee) heb ontvangen, is je plekje definitief gereserveerd.

Je ontvangt van mij nog een praktische gids om je zo goed mogelijk voor te bereiden op jullie shoot.

Enkele weken na de shoot krijg je via mail de link naar jullie online galerij, waar jullie jullie beelden kunnen bewonderen in een prachtige slideshow op muziek.

Gezinsfotografie TineK Photography Schilde
Gezinsfotografie TineK Photography Schilde

En dan kunnen jullie shoppen!


Je investeert in gezinsfoto's, da's geweldig!

Maar 't zou toch echt zonde zijn om die beelden gewoon op je computer te laten staan, of ze enkel te kunnen bekijken in mini-versie op je telefoon...


Foto's worden zoveel meer waard door ervan te genieten, door ze keer op keer terug vast te pakken, in albums te bladeren en er verhalen bij te vertellen... "Weet ge nog, toen?..."

Het brengt de herinneringen terug tot leven, katapulteert je even terug...


In de webshop vind je verschillende mooie en kwaliteitsvolle fotoproducten. Voor jou geselecteerd en gemaakt in professionele fotolabs zodat je levenslang kan genieten van die prachtige herinneringen.

Na het bekijken van de slideshow in jullie galerij, kan je kiezen uit volgende 3 pakketten.

De keuze voor een pakket vervalt 2 dagen (48 uur) nadat je de fotogalerij voor het eerst hebt geopend. Heb je je pakket gekozen, heb je nadien rustig de tijd om je digitale beelden te kiezen, te snuisteren in de online shop of in de productbroduchure. Je galerij blijft 1 jaar open, het printkrediet blijft gedurende die hele periode geldig.

Glow - 100 eur


10 beelden in hoge resolutie

0 eur printkrediet

Zorgvuldige selectie en bewerking van jullie beelden

Online galerij van waaruit je je beelden kan bewonderen

Slideshow op muziek met alle beelden

Shine - 200 eur


30 beelden in hoge resolutie

50 eur printkrediet

Zorgvuldige selectie en bewerking van jullie beelden

Online galerij van waaruit je je beelden kan bewonderen

Slideshow op muziek met alle beelden

Sparkle - 350 eur


Alle beelden in hoge resolutie

150 eur printkrediet

Zorgvuldige selectie en bewerking van jullie beelden

Online galerij van waaruit je je beelden kan bewonderen

Slideshow op muziek met alle beelden

Ik ben Tine


Lief van Tom en mama van 2 zalige kereltjes van 5 en 7. Da's druk en chaos soms maar vooral ook veel liefde ;-)


Door mama te worden, is het belang van beelden voor mij precies nog groter geworden. Ons kindjes kijken supergraag in onze foto-albums, en op die manier komen verhalen hier weer helemaal tot leven...

'k Vind het ook wel belangrijk om zélf vaak genoeg op die beelden te staan. Omdat ik mezelf zo graag zie op beeld? Haha nee niet per sé ;-) Maar wél omdat 'k het belangrijk vind om die connectie tussen ons terug te zien, om te zien hoe wij met mekaar omgingen, wat wij SAMEN deden, onze typische uitdrukkingen of gebaren die ons echt óns maken, en vooral, om elke keer weer te zien hoe graag wij mekaar zien. En om dat ook door te kunnen geven naar later, naar ons kleinkindjes, misschien naar ons achterkleinkindjes...


Dat het leven met kids soms chaos is, dat ondervind ik aan den lijve. Dat daar boze buien en tranen bij komen kijken, got it, helemaal... Hou je dus vooral niet in voor mij, want we zitten allemaal in datzelfde, mama-schuitje. Soms op een rustig watertje, vaak in een woelige zee ;-)


Deze prachtige foto komt trouwens uit de Day in The life die wij zelf vorig jaar deden bij Hilde Hoebers. Zo blij mee, elke keer opnieuw!

Veelgestelde vragen

We willen liever foto's van ons "leven zoals het is". Kan dit?

Tuurlijk!! Dan volg ik jullie heel graag tijdens een Day In The life. Neem zeker een kijkje op die pagina!

hoeveel foto's zullen we ontvangen?

Da's moeilijk op voorhand te bepalen. Ik lever liever wat minder wauw-beelden af dan héél veel "gewone" beelden...
Reken voor een shoot van 1 uur ongeveer op een 55-tal beelden.
Natuurlijk kies je aan de hand van je pakket hoeveel beelden je in hoge resolutie en zonder watermerk krijgt...

Ben ik verplicht een pakket aan te kopen?

Nee hoor. Als je voldoende hebt aan de online fotogalerij hoef je verder niets te doen. Het is wel zo dat de optie om één van de 3 pakketten aan te kopen, 2 dagen nadat je de fotogalerij voor het eerst geopend hebt, verdwijnt. Zonder de aankoop van een collectie kan je de foto’s enkel bekijken in je online fotogalerij. Je hebt dan geen toegang meer tot de webshop met de mooiste fotoproducten. Je kan wel nog steeds digitale beelden aankopen in printkwaliteit aan 15 eur per foto.

Hoe lang blijft het printkrediet geldig?

Het printkrediet blijft geldig tot zolang je toegang hebt tot de galerij. Ik stuur zeker voldoende reminders tegen dat je galerij gaat sluiten zodat je nog genoeg tijd hebt om je printkrediet te besteden!

Toch nog een vraagje? Ik neem graag contact met je op!